Imperio
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Imperio - Hai si tu in imperiul nostru !

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Astept pareri :)

In jos 
+3
nitzabv
PureSk1L #ImP
alaalamic
7 participanți
AutorMesaj
alaalamic
Membru

alaalamic

Member Title : Buna
Warn : 0
Active posts : 42
Varsta : 29
Localizare : Cluj

Astept pareri :) Empty
MesajSubiect: Astept pareri :)   Astept pareri :) EmptyVin Iul 11, 2014 6:36 am

Priviti si spuneti-va parerea! E sau nu aim?!  bounce  bounce  bounce  bounce  affraid  affraid 
Link YouTube : https://www.youtube.com/watch?v=awWbJVVqti0&feature=youtu.be
Link Demo full : http://www.girlshare.ro/33755536.1
Link Video (acel de pe Youtube.Poate se vede mai bine) : http://www.girlshare.ro/33755559.2
Multa bafta  Exclamation  

Sus In jos
PureSk1L #ImP
Founder

PureSk1L #ImP

Member Title : Viata fara droguri e exact ca moartea fara coasa !
Active posts : 106
Localizare : Roman.Neamt

MesajSubiect: Re: Astept pareri :)   Astept pareri :) EmptyVin Iul 11, 2014 7:37 am

E greu de spus , la faza care e urcata pe youtube,se vede clar cum trage intr-un loc si ii da cap la adversar Smile) . . . o_O , m-am uitat atent de vreo 3 ori la demo pe CS . . . si am ajuns la concluzia ca e un no-recoil setat pe corp mai slabut . . . acum nu stiu . mie asa mi se pare , asteptam si parerea celorlanti !

Ultima editare efectuata de catre PureSk1L #ImP in Vin Iul 11, 2014 8:31 am, editata de 1 ori
Sus In jos
nitzabv
Membru

nitzabv

Warn : 1
Active posts : 73
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: Astept pareri :)   Astept pareri :) EmptyVin Iul 11, 2014 8:25 am

m-am uitat atent si eu zic ca tot asa ar fi un no-recoil .. acum nush nu vreau sa judec prost.. asteptam alte pareri

EDIT by Arhangelo:
Spune-mi tu te rog cum ai observat ca eu am no-recoil ? prin ce ? chear mii interesant =]]
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Astept pareri :)   Astept pareri :) EmptyVin Iul 11, 2014 3:54 pm

Arhangelo astept explicatii...
Sus In jos
Arhangelo
Membru

Arhangelo

Member Title : Owner
Active posts : 124
Varsta : 34
Localizare : Planeta Pamint

MesajSubiect: Re: Astept pareri :)   Astept pareri :) EmptyVin Iul 11, 2014 5:29 pm

Mersi "relax"
O sa am ceva vizualizari Very Happy
Storm ce explicatii ? ca dau un HS la o faza de 8 sec ?
Am doar Auto-Aim din setari !
Apropo de demo, tot e bun, ms, am sa-l folosesc la un video Wink
"No-Recoil' ?!
Frate stii cei aia no-recoil ?
No recoil este un cfg care te ajuta sa tragi drept
(adica daca tragi inconinuu pe perete gloantele sar dar cu no recoil gloantele se duc in acelasi loc)
Unde vedeti asa ceva ?
Am cs-ul Merdiso instalat de 4 zile =]]
P.S. E absurd sa joc eu cu un oare care cod ... mai astept pareri sa vad ce zic alti experti ))
Sus In jos
Jumper75
Banat

Jumper75

Member Title : Creca mere oleaca :|
Active posts : 78

MesajSubiect: Re: Astept pareri :)   Astept pareri :) EmptyVin Iul 11, 2014 5:57 pm

il cunosc de mult timp pe arha aka dj lex si nu cred eu ca are cod no-recoil e asa cum a zis el trage drept fara sa se imprastie gloantele poate silent ati vrut sa ziceti (silentul este acel cod care in orice parte ai trage gloantele se duc spre jucator) dar parerea mea este ca e curat in plus am mai avut si eu "bulan" sa dau ceva de genu si unu s-a trezit el ca imi face reclamatie pentru aim / silent si am zis daca ai dovada care sa se observe fa ca si eo am demo on in plus acolo nu sunt decat 8 secunde daca puneai mai mult puteau si cei "rosii" sa dea o concluzie mai concreta
Sus In jos
alaalamic
Membru

alaalamic

MesajSubiect: Re: Astept pareri :)   Astept pareri :) EmptyVin Iul 11, 2014 6:21 pm

Deci ! Jumper draga,eu nu am facut reclamatie.Daca era reclamatie era la sectiunea de reclamatii,dar nu e. Bulan sau nu,e dubios aceasta faza Smile.Bafta.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Astept pareri :)   Astept pareri :) EmptySam Iul 12, 2014 5:10 pm

Levi eu am o nelamurire...tu esti pentru server sau contra?
Adik daca prin absurd avea aim sau ceva tu postezi pe youtube sa vada toata lumea ca un membru al clanului e codat??!!
In fine....dubioasa sau nu...pana la o proba concreta Arh ramane curat!
Sus In jos
alaalamic
Membru

alaalamic

MesajSubiect: Re: Astept pareri :)   Astept pareri :) EmptyDum Iul 13, 2014 7:09 am

Storm. Nu sunt contra server.Chiar deloc.Imi place server-u.Si cred ca se si vede..sunt creca unul dintre cei mai activi...Uite am sters video de pe youtube.E o faza dubioasa si de aia am cerut pareri.Si am stat pe el putin...cat se vede in demo..si dupa ce mam pus spec mai ca nu mai facea killuri...dar aia era prima faza...ma rog...daca vrei da-mi remuve sau ce vrei...eu am cerut pareri..doar atat...nu vreau sa intelegeti gresit ca am ceva cu el sau nu...decizia ta Storm.Daca e ma retrag de pe server si gata.Bafta.
Sus In jos
DaNoNiNo.!
Banat

DaNoNiNo.!

Member Title : Saluuut !!!
Active posts : 205
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Astept pareri :)   Astept pareri :) EmptyDum Iul 13, 2014 12:43 pm

nu mi se pare nimic ciudat... pure tu ziceai setat pe corp dar in video da cap + ca no recoil-ul nu se seteaza pe corp sau pe cap ala e aim no recoil-ul se foloseste sa nu sara tinta sa traga toate gl in acelasi loc si o simpla faza de 8 secunde... data cu incetinitorul trebuia sa faci un demo mai mare si tu
Sus In jos
SoriNNN.
Banat

SoriNNN.

Active posts : 17
Varsta : 24
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Astept pareri :)   Astept pareri :) EmptyMier Iul 23, 2014 5:41 pm

Clar n-are ...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Astept pareri :)   Astept pareri :) Empty

Sus In jos

Astept pareri :)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» AntiSS .. Suspect .. pareri?!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Imperio :: ►Imperio.ZeroPing.Ro - OFFICIAL :: ►Imperio.ZeroPing.Ro - OFFICIAL :: Discutii Libere-
Mergi direct la: