| AntiSS .. Suspect .. pareri?! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Arhangelo
Membru
Member Title : Owner Warn : 0 Active posts : 124 Join Date : 06/06/2014 Varsta : 34 Localizare : Planeta Pamint
| Subiect: AntiSS .. Suspect .. pareri?! Lun Iun 23, 2014 3:03 pm | |
| | |
|
| |
ImP* | JoKeR
Membru
Warn : 2 Active posts : 7 Join Date : 05/06/2014
| Subiect: Re: AntiSS .. Suspect .. pareri?! Lun Iun 23, 2014 3:12 pm | |
| ce vorbesti ? 3 poze am Atat!! nu am jucat niciodata cu coade! si nici nu o voi face!!. si uitate mai bine...ala nu-i blind Argangelo... ala ii flashu de la bomba se vede si fumu ala negru in colt stanga... nu am luat flash total. deasta ii asa... si cu radar-ul? asha ii ,restul playerilor.. au mers lung.. sau baza. habar nu am... Multumesc!!.. ca ma.ti ascultat! | |
|
| |
Arhangelo
Membru
Member Title : Owner Warn : 0 Active posts : 124 Join Date : 06/06/2014 Varsta : 34 Localizare : Planeta Pamint
| Subiect: Re: AntiSS .. Suspect .. pareri?! Lun Iun 23, 2014 3:14 pm | |
| era inceput de runda, ce fel de flesh .. un player era linga tine, pe care nu-l arata pe radar, de ce nu arata bmb ? ce flesh frate, doar ca unul de la CT sa fi avut speed =]] | |
|
| |
Arhangelo
Membru
| Subiect: Re: AntiSS .. Suspect .. pareri?! Lun Iun 23, 2014 3:16 pm | |
| Up!
Oricum lipseste ss-ul cel mai principal cu "blind-ul", asta deja e o problema ! | |
|
| |
PureSk1L #ImP
Founder
Member Title : Viata fara droguri e exact ca moartea fara coasa ! Warn : 0 Active posts : 106 Join Date : 03/06/2014 Localizare : Roman.Neamt
| Subiect: Re: AntiSS .. Suspect .. pareri?! Lun Iun 23, 2014 3:17 pm | |
| Asteptam si alte pareri ! | |
|
| |
ImP* | JoKeR
Membru
Warn : 2 Active posts : 7 Join Date : 05/06/2014
| Subiect: Re: AntiSS .. Suspect .. pareri?! Lun Iun 23, 2014 3:24 pm | |
| ba omule.. te uitai pe mine.. nu ai vazut?? a arancat unu de la Ct flashu..am vazut ca vine.. eram la colt.. ma-m intors si dupa ma-m intros iar. si tu chiar nu vezi fumu de la flashu in capatul aleei?? pe stanga?..:-? | |
|
| |
Arhangelo
Membru
| Subiect: Re: AntiSS .. Suspect .. pareri?! Lun Iun 23, 2014 3:27 pm | |
| - ImP* | JoKeR a scris:
- ba omule.. te uitai pe mine.. nu ai vazut?? a arancat unu de la Ct flashu..am vazut ca vine.. eram la colt.. ma-m intors si dupa ma-m intros iar. si tu chiar nu vezi fumu de la flashu in capatul aleei?? pe stanga?..:-?
Quote for post: 574"ba omule" ai vazut in screen-ul meu ca am facut 4 poze ? Unde-i a 4-a ? pina nu apare a 4-a poza, parerea mea e ca meriti remove + ban . | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: AntiSS .. Suspect .. pareri?! | |
| |
|
| |
| AntiSS .. Suspect .. pareri?! | |
|