*Numele Dvs :ImR* | PRO.GAMER *Numele Adminului Reclamat :WarDeN -Pr0 *Data & Ora :11.06.2014/13:20 *Motivul Reclamatiei :Mi-a Dat BAN Aiurea Fara Nici Un Motiv *Dovada [se accepta DOAR Screenshot] :i39.servimg.com/u/f39/18/89/10/51/snapsh10.jpg
bullet98
Membru
Member Title : buna Warn : 0 Active posts : 86 Join Date : 05/06/2014 Localizare : satu mare
Subiect: Re: RECLAMATIE Mier Iun 11, 2014 11:00 am
asteptam sa vadem ce are de spus WarDeN -Pr0....
DaNoNiNo.!
Banat
Member Title : Saluuut !!! Warn : 0 Active posts : 205 Join Date : 05/06/2014 Varsta : 27
Subiect: Re: RECLAMATIE Mier Iun 11, 2014 11:17 am
Vedem ce zice warden cu toate ca nici eu nu va suport pe astia imr naveti putina creativitate sa va faceti un clan propriu -.-
PureSk1L #ImP
Founder
Member Title : Viata fara droguri e exact ca moartea fara coasa ! Warn : 0 Active posts : 106 Join Date : 03/06/2014 Localizare : Roman.Neamt
Subiect: Re: RECLAMATIE Mier Iun 11, 2014 12:37 pm
Nu cred ca ti-a dat ban degeaba warden . .
ImR ? imi poti spune si mie de la ce vine tagul asta ? "Imaginea Romaniei ? " :>
DaNoNiNo.!
Banat
Member Title : Saluuut !!! Warn : 0 Active posts : 205 Join Date : 05/06/2014 Varsta : 27
Subiect: Re: RECLAMATIE Mier Iun 11, 2014 12:58 pm
Vine de la ImP doar ca a schimbat p in r ca nau imaginatie oamenii astia
PRO.GAMER
Membru
Warn : 0 Active posts : 3 Join Date : 11/06/2014
Subiect: Re: RECLAMATIE Mier Iun 11, 2014 4:33 pm
Danonino ..avem creatie..nu ne-am luat dupa voi asa se numeste blocurile unde stam {ImR} sau mai bine spus imere....pure..steagul asa este de la cs...se numeste pgl...razer tu nu mai vb tu nici nu stii sa ce vorbesti dak nu iti convine nu mai juca cunoi stim ca te oftici atuncea cand eram 3 din clan si vi-o dadeam ziceai ca avem coduri si ne-ati dat afara fara dovada deci nui corect unde-i este respectul de sine si de admin???>??? nu e corect sa intri pe server si sa te dea cineva afara. pt ca {cica vai ati copiat numele iesiti afara dak nu va luati ban asta tu ai spuso danonino} sau {iesiti afara codatilor .asta e spusa de multi admini} voi dak nu stiti si nu aveti vre-o dovada dc folositi comenzile aiurea?>??invatati sa fiti ADMINI CORECTI...AICEA NU ESTE CORECTUDINITATE..IMI PARE RAU>///AM dori SA nu ne mai schimbati numele cand intram pe server si sa ne dati kick sau ban ...suntem simpli jucatori ..dak nu va convine spunetine si nu mai intram pe serverul vostru..
PureSk1L #ImP
Founder
Member Title : Viata fara droguri e exact ca moartea fara coasa ! Warn : 0 Active posts : 106 Join Date : 03/06/2014 Localizare : Roman.Neamt
Subiect: Re: RECLAMATIE Mier Iun 11, 2014 4:40 pm
Fratie, daca nu iti convine te invit sa-ti cauti server , bine ? Daca observati ca pe serverul asta nu sunteti bine primiti , sunteti liberi sa va cautati alt server mai bun . tu imi imi vorbesti de PGL si astea ? ) . . .
DehGB
ImperioCs Boss
Member Title : Best in the world Warn : 0 Active posts : 49 Join Date : 04/06/2014 Varsta : 27 Localizare : Roman
Subiect: Re: RECLAMATIE Mier Iun 11, 2014 5:16 pm
Vorbesti de PGL , dar tu cand mori spui ca "ala are cod" si scrieti intruna pe u@. Cat despre imaginatie , asta e daca nu pot gandi . :)Iar banul , am vazut ca stateai spec si il intrebai ce face ) . Ori intri sa te joci ori ai iesit la 'agatat' .
Numai bine !
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: RECLAMATIE Mier Iun 11, 2014 6:40 pm
ImR daca vreti sa jucati pe sv asta purtati0va civilizat! Cat despre ban daca warden nu va posta motivul...pana maine va primi -1!