Imperio
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Imperio - Hai si tu in imperiul nostru !

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Idee pentru popularea serverului

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
ImP* | Tornado
Membru

ImP* | Tornado

Warn : 0
Active posts : 2

Idee pentru popularea serverului Empty
MesajSubiect: Idee pentru popularea serverului   Idee pentru popularea serverului EmptySam Iun 21, 2014 7:15 am

Hai sa mai bagam mape noi ... sa facem reclama pe facebook si celelalte retele pentru a popula serverul...si sa facem sau sa luam un server Resapwn....NU cred ca ar fi o idee rea Very Happy
Sus In jos
DaNoNiNo.!
Banat

DaNoNiNo.!

Member Title : Saluuut !!!
Active posts : 205
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Idee pentru popularea serverului   Idee pentru popularea serverului EmptySam Iun 21, 2014 7:28 am

Un server de mix ar fi mai necesar mai ales la concursul ala care urmeaza..
Sus In jos
PureSk1L #ImP
Founder

PureSk1L #ImP

Member Title : Viata fara droguri e exact ca moartea fara coasa !
Active posts : 106
Localizare : Roman.Neamt

MesajSubiect: Re: Idee pentru popularea serverului   Idee pentru popularea serverului EmptySam Iun 21, 2014 8:33 am

Sunt deacord cu aman2, dar ca sa luam un server de war (12sloturi) sau un server de respawn (22-24 sloturi) ne trebuie bani . . , si acesta trebuie platit lunar . .
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Idee pentru popularea serverului   Idee pentru popularea serverului EmptySam Iun 21, 2014 8:35 am

Mape noi am bagat si nu le joaca nimeni...Facebook avem...dar cine sal dea mai departe?...e greu!

Toti aveti idei dar nici unul nu faceti nimik...
Vreau fapte fratilor................
Sus In jos
DaNoNiNo.!
Banat

DaNoNiNo.!

Member Title : Saluuut !!!
Active posts : 205
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Idee pentru popularea serverului   Idee pentru popularea serverului EmptySam Iun 21, 2014 8:50 am

Din mapele alea noi stiu doar awp_ehostia... Puneti un link pe forum cu toate mapele sa le descarce adminii sa stie Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Idee pentru popularea serverului   Idee pentru popularea serverului Empty

Sus In jos

Idee pentru popularea serverului
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» IDEE DE CONCURS
» Pentru cei care dau BAC :)
» poze pentru Bullet ! din nou :))
» poze pentru Bullet !
» Poze pentru Joker

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Imperio :: ►Imperio.ZeroPing.Ro - OFFICIAL :: ►Imperio.ZeroPing.Ro - OFFICIAL :: Discutii Libere-
Mergi direct la: